Volledig nieuwsarchief
 • 19 december 2017
  Gastspreker Politie Heerhugowaard

  Op dinsdag 19 december kwam er een gastspreker van de politie op het BAP langs. Twee leerlingen die deelnemen aan de Entree opleiding, hadden contact gezocht met meneer Stout, politie Heerhugowaard. Hij was bereid om voor een groepje leerlingen wat meer over zijn werk te vertellen en vragen te beantwoorden. De leerlingen hadden veel vragen en waren [...]

  Lees verder
 • 07 december 2017
  Volg ons nu ook op Facebook

  Volg ons nu ook op Facebook

  Lees verder
 • 07 december 2017
  Rumag scholentour de grote dag!

  Eindelijk was het zover op vrijdag 1 december jl.  De leerlingen kregen een dansworkshop van Rumag aangeboden en stonden er al vroeg klaar voor. De meeste leerlingen die deelnamen, zijn vorig of dit schooljaar gestart met de Entree opleiding en de meesten van hen zullen eind van het schooljaar op het BAP hun diploma behalen. Het volgen van [...]

  Lees verder
 • 28 november 2017
  Lunchgesprekken met leerlingen 27 november 2017 groot succes.

  De eerste bijeenkomst is een groot succes geweest. Er waren 8 leerlingen bij aanwezig.  Onder het genot van een lekker broodje mochten de leerlingen hun verhaal doen over het BAP.  Er zijn enkele bespreekpunten op tafel gekomen en verder was het gezellig om andere leerlingen te leren kennen. 

  Lees verder
 • 28 november 2017
  BAP en Rumag Scholentour in Heerhugowaardsdagblad

  Klik op deze link voor het artikel op Heerhugowaardsdagblad.nl 

  Lees verder
 • 07 november 2017
  Rumag scholentour

  Dit jaar organiseert het BAP in samenwerking met Rumag scholentour een dansworkshop.  Deze workshop zal plaatsvinden op vrijdag 1 december a.s. en alle leerlingen van Bureau Arbeidsparticipatie mogen zich hiervoor bij hun docent aanmelden.   

  Lees verder
 • 07 november 2017
  Ouderavond 14 november a.s.

  Op 14 november a.s. vindt de eerste ouderavond van dit schooljaar plaats. Alle ouders/verzorgers hebben een uitnodiging per post en per mail ontvangen. Indien deze uitnodiging op een of andere manier toch niet bij u terecht is gekomen kunt u zich aanmelden via bapspinaker@ronduitonderwijs.nl. De ouderavond start om 19.00 uur.  

  Lees verder